YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 29 Nisan 2024 11:00

Çamlı Köyü’ne İki Müjde Birden: Dolmuş ve Meydan

Çamlı Köyü’ne İki Müjde Birden: Dolmuş ve Meydan
Güzelbahçe - Fahrettin Altay dolmuş hattının son durağı artık Çamlı Köyü’ne kadar hizmet verecek. Başkan Mustafa Günay, Çamlı'da meydan projesine başlayacaklarını da duyurdu.

2014 yılında Fahrettin Altay-Yelki Son Durak ismiyle yenilenen dolmuş hattı, Çamlı Köyü’ne kadar uzatıldı. Sabah ilk dolmuş seferinin yolcuları, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Balçova Minibüsçüler Odası Başkanı Cemal Küllice, Güzelbahçe Esnaf Odası Başkanı Veli Merttürk ile yöneticiler oldu.

 

 

 

 

Yelki Son Durak’tan binip Çamlı Meydanı’na kadar giden Başkanları, Çamlı Köylüleri ve Çamlı Muhtarı Ebru Gül, “Hoş geldiniz” diyerek karşıladı; heyete günün anısına birer yöresel üstlük hediye etti

 

 

 

Başkanların güzel bir projeyle geldiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Cemal Başkanımız ve Veli Başkanımız çok güzel bir proje ile bizlere geldiler, Muhtarımız Ebru Hanım’la birlikte. Biz de (Halk için yapılacak her şeye varız) dedik. Tabii ki bu süreçten sonra da buraya gelecek minibüsleri korumak da sizlere düşüyor. Bize de ne düşüyorsa, buradayız elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 

 

‘Çamlı Meydanı’na Başlıyoruz’

 

 

 

Başkan Günay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimde vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Yarın Çamlı Meydan Projesi’ne başlıyoruz. Bugün pankartımızı takıyoruz. Yarın ilk kepçemizi vurup, meydanımıza başlayacağız. Çamlı Köyü seçimlerde bizleri gururlandırdı, desteklerini verdiler. Bizler de bu desteğin karşılığını hizmetle ortaya koyacağız. Şimdiden hem dolmuşlarımız hem meydanımız Çamlı köylülerimize hayırlı olsun.”