POLİTİKA Haber Girişi : 19 Mart 2024 20:06

BUCA YILDIZ MAHALLESİNE İDDİALI MUHTAR ADAYI

BUCA YILDIZ MAHALLESİNE İDDİALI MUHTAR ADAYI
Buca Yıldız Mahallesi Muhtar Adayı Abdulmutallip Türker, stratejik konumda olduğunu söylediği mahalleyi yönetmeye talip ve iddialı...

 

31 Mart 2024 günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Buca Yıldız Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Abdulmutallip Türker, "Yıldız Mahallesi Halkı bana teveccüh gösterirse birlikte harika işler başarabiliriz” dedi. 

 

 

 

 

Muhtarlığın Osmanlı döneminden günümüze taşınan ve 194 yıllık bir müessese olduğunu söyleyen Türker, “Mahalle sakinlerinin devlet kurumları ile arasında aracı bir rolü olan, Çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden olan muhtarlık, kutsal bir görevdir” diye konuştu.

 

 

 

Yıldız Mahallesi'nin, Buca’nın stratejik konumdaki bir mahallesi olduğuna vurgu yapan Türker,  şöyle devam etti: 

 

 

 

 

"MAHALLEMİZ, DAHA MODERN BİR MAHALLE OLABİLİR"

 

 

 

 

"Mahallemize sosyoekonomik yönden baktığımızda, daha ileri seviyelerde, gelişmiş ve modern bir mahalle olabileceğini gördüğümüz ve bu potansiyelin farkında olduğumuz için bu yola çıktık. Yıldız Mahallesi halkımız ile birlikte mahallemizi güzelleştirecek, geliştirecek ve dönüştüreceğiz. Bizler mahalle halkımız ile bir olup, beraber olup çok çalışacağız. İnanıyoruz ki mahalle halkımızın da desteğiyle güçlü bir ekip ve aza yönetimi ile mahallemize hizmete talibiz. Bu yolda tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz."