POLİTİKA Haber Girişi : 09 Mart 2024 07:07

BUCA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR…

BUCA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR…

DEMİR BUCA’YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR…

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Buca’dan bağımsız belediye başkan adayı olan Mehmet Vefa Demir, kapı kapı dolaşıyor ve düzenlediği toplantılarla da seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri anlatıyor

Seçmenlerle biraraya gelen Demir, iş başına gelmesi halinde 24 saat boyunca halkın hizmetinde olacağını söyledi. Buca’da yıllardır çözülemeyen sorunları çözeceğini ifade eden Mehmet Vefa Demir, girdiği bu yoldan dönmeyeceğini kaydetti.

Demir 28 yıldır Buca’da yaşadığını sadece seçim zamanında değil her zaman halkla iç içe olduğunu belirterek, Biz yatan değil çalışan bir belediye olacağız” diyerek  "Çöp Toplamak, yol yapmak, bunlar belediyenin asli görevidir. Biz bu şehrin en büyük ilçesi olan Buca’ya yakışır projeler yapacağız. Büyük bir Buca vizyonumuz var. Örnek projeler ile Buca’yı ileriye taşıyacağız. Hizmet görmekten mahrum Buca'nın bu makus tarihini birlikte değiştireceğiz" diye konuştu.
Mehmet Vefa Demir ilçenin öncelikle trafik, Kentsel Dönüşüm, Gezici Sağlık Ocağı, Kadınlara ve Gençlere yönelik istihdam, Dar gelirli ailelere sosyal destek sağlayacak projeler önceliğimiz olacağını söyleyerek 31 Mart’ta siz görev verin biz hizmeti yaparız” dedi.