POLİTİKA Haber Girişi : 28 Mayıs 2022 12:37

"Buca'nın DEVA"sı İlk Kongresi'ne, Mustafa Yeneroğlu Katılacak

DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, ilk ilçe kongrelerine derdine deva arayan tüm yurttaşları ve DEVA'nın partilerinde olduğunu bilen gönüldaşlarını davet etti. Kongreye DEVA Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yeneroğlu ve Cem Avşar katılacak.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Buca'da ilk kongresini, 28 Mayıs 2022 Cumartesi Saat 15:00'da Buca Belediyesi Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda gerçekleştirecek.

 

 

DEVA Buca İlçe Başkanı Aybar Uygur, Türkiye'nin demokrasi kültürüne ve siyaset yapma tarzına farklı bir üslubu, yapıcı bir yaklaşımı getiren DEVA Partisi'nin, Türkiye'nin tüm renklerinin bir bileşkesi konumundaki Buca'da ilk kongresini düzenleyecek olmaktan dolayı duydukları heyecanı vurguladı, "Buca'nın DEVA'sı Hazır" dedi.

 

 

 

"HEYECANIMIZ YÜKSEK, UMUDUMUZ ÇOK"

 

 

 

DEVA Buca Kurucu İlçe Yönetim Kurulu olarak, Buca'nın yerel yönetim yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partileri, kanaat önderleri başta olmak üzere ilçede her kesime kongre davetinde bulunduklarını belirten Aybar Uygur, "Demokrasi şölenimize herkesi bekliyoruz. Heyecanımız yüksek, umudumuz çok. Bu umudu Bucamızla paylaşmaya hazırız" dedi.  

 

 

 

DEVA Buca İlçe Kongresi'ne, özellikle insan hakları ve ifade özgürlüğü gibi konularda dile getirdiği görüşleriyle ve TBMM çatısı altındaki yasama çalışmalarıyla tanınan DEVA Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu ve DEVA Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Cem Avşar katılacak.