EĞITİM Haber Girişi : 22 Aralık 2021 16:04

Buca Galeri Moda Yükseliş Özel Eğitim Kurumları'nın Yükselen Yıldızları!

Buca Galeri Moda Yükseliş Özel Eğitim Kurumları'nın Yükselen Yıldızları!
Galeri Moda Yükseliş Özel Eğitim Kurumları kursiyerleri çocuklar, 3. ve 4. Sınıf kategorisinde Türkiye genelinde düzenlenen toplamda 87 bin öğrencinin katıldığı Okulistik Sınavı’nda BİRİNCİ çıkardı ve ‘deyim yerindeyse İLK ONİKİ’ye ‘abone’ oldu.

 

 

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Okulistik Sınavı, Bucalı çocukların başarısına sahne oldu. 

 

 

 

 

Her biri Buca Güven Mahallesi'nde faaliyet gösteren Galeri Moda (GM) Yükseliş Özel Eğitim Kurumları kursiyeri olan ve ilçenin çeşitli okullarında eğitim gören öğrenciler, 3. ve 4. Sınıf kategorilerinde gösterdikleri performansla göz doldurdu. 

 

 

 

 

MADALYALI KUTLAMA 

 

 

Galeri Moda (GM) Yükseliş Özel Eğitim Kurumları, öğrencilerin, temelleri sağlam atılmış akademik süreçlerden geçerek ilerlemeleri için program ve rehberlik çalışmalarında faydalandıkları Okulistik Sınavları'nda başarılı olan kursiyerleriyle kutlama toplantısı yaparak madalya töreni gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 

 

Galeri Moda (GM) Yükseliş Özel Eğitim Kurumları Yöneticisi Vesile Gönen'in ev sahipliğinde kurs merkezi bahçesindeki kutlamaya, Buca İlçe Milli Eğitim önceki Müdürlerinden Eğitimci Celal YILDIZ, öğrencilerin okuduğu okulların idarecileri, Buca Milli Eğitim Müdürlüğü ve Buca Kaymakamlığı yetkilileri, öğrenci velileri de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular. 

 

 

 

 

Vesile Gönen, kursiyer çocuklarıyla gurur duyduklarını belirterek, idareci- öğretmen ve aileleri bu üstün başarı nedeniyle tebrik etti, "Bu bir başlangıç. İnanıyorum ki bu başarıların devamı, çocuklarımızın disiplinli çalışmalarıyla gelecek" dedi. 

 

 

 

Türkiye genelinde yapılan Okulistik Deneme Sınavları'na 3. Sınıflar kategorisinde 37 BİN, 4. Sınıflarda 50 BİN katılım oldu.

 

 

 

Bucalı öğrencilerin başarıları, ailelerini ve eğitimcilerini gururlandırdı. 

 

 

 

 

 

 

Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Furkan Ferit MERCİN, Türkiye-İl-İlçe genelinde olmak üzere tüm mecralarda  BİRİNCİ  oldu.

 

 

 

 

 

Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu'nda eğitim gören 4.Sınıf Öğrencisi Zeynep Ebrar KILIÇ, Türkiye SEKİZİNCİSİ, İl BEŞİNCİSİ ve İlçe DÖRDÜNCÜSÜ oldu.

 

 

 

Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu'nda eğitim gören 4.Sınıf Öğrencisi Elanur UYSAL, Türkiye ONİKİNCİSİ, İl ve İlçe DÖRDÜNCÜSÜ oldu

 

 

 

 

Yine Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi  Rüzgar TENŞİ de, kendi kategorisinde,  Türkiye ALTINCISI, İl BEŞİNCİSİ ve İlçe ÜÇÜNCÜSÜ oldu.

 

 

 

 

Buca Mimar Kemalettin İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Hüseyin Ege ARAS da, Türkiye BEŞİNCİSİ, İl ÜÇÜNCÜSÜ, İlçe İKİNCİSİ oldu.  

 

 

 

 

Ayrıca Buca Vali Rahmi Bey İlkokulu Müdürü Mehmet YELLİ de, başarılı öğrencilerini okulda ödüllendirerek, öğrenci velilerine ve kurs merkezinin yetkililerine teşekkür etti.