YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 19 Aralık 2022 10:09

Bornova'da muhtarlardan asfalt teşekkürü

Bornova'da muhtarlardan asfalt teşekkürü
Kendi tesisinde ürettiği asfaltla yol çalışmasını sürdüren Bornova Belediyesi'nin Ersoy Caddesi'nde yaptığı asfalt çalışmasına, Kızılay Mahallesi Muhtarı Ali Genişol ve Evka-4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah'tan teşekkür geldi.

 

Evka-4 Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan ana güzergahlardan biri olan Kızılay Yokuşu’ndaki çalışmalardan dolayı Başkan İduğ’a teşekkür eden Evka-4 Mahallesi Muhtarı Süleyman Ferah, “Başkanımız Dr. Mustafa İduğ, Asfalt Üretim Tesisi’ni kurarak, Bornova’nın 30-40 yılına damga vuracak en büyük işi yaptı. Asfalt en büyük sorundu. Şimdi 45 mahallenin en büyük sorunu çözülmüş oldu. Bir Bornovalı olarak Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Kızılay Mahallesi Muhtarı Ali Genişol ise “Bornova Belediyesi’nin Kızılay Yokuşu’nda yaptığı asfalt çalışmasından dolayı Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

100 BİN TON ASFALT 

 

 

 

 

Geçtiğimiz Şubat ayında hizmete açtıkların Asfalt Üretim Tesisi sayesinde Bornova’nın yollarının yenilenmesi noktasında büyük bir hız kazandıklarını ve maliyet avantajı elde ettiklerini belirten Başkan İduğ, Kızılay Mahallesi’nde trafik yoğunluğu nedeniyle gece yapılan asfalt serim çalışmasını da yerinde denetlemişti.

 

 

 

Bornova’da sorunlu yol bırakmama hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan İduğ, “Hedefimiz Bornova’daki yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak. İlçemizin ihtiyaç duyulan her noktasında yol çalışması yapıyoruz. Bornovalının ulaşım konforunu ve kalitesini arttırmak istiyoruz. Tesisimizde sağladığımız uygun maliyet sayesinde Bornova’da belediyemiz yetki alanındaki yollarda yapılan çalışmada tüm zamanların yol yapma rekorunu kırmış olduk. Yıllık 100 bin ton asfalt dökme hedefimize uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.