YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 22 Eylül 2023 12:07

Bergama Belediyesi'nden “Hoş Geldin Bebeğim” hediyesi

Bergama Belediyesi'nden “Hoş Geldin Bebeğim” hediyesi
Bergama Belediye’sinin sosyal belediyecilik anlayışı gereği bebek sahibi olan ailelere özel olarak hayata geçirdiği projesi “Hoş Geldin Bebeğim” de 300’den fazla aileye hediye paketi verildi.  

Bergama Devlet Hastanesi’nde doğum yapmış ebeveynlerin sevincine ortak olunan hizmette yenidoğan bebeğin ihtiyacı olan 10 parça ürün hediye ediliyor.

 

 

Hayata gözlerini açan Bergama’nın bebeklerine hediye verilmesi amacıyla başlatılan, Bergama Devlet Hastanesi’nde doğum yapmış tüm ailelere verilen set ile doğum zamanı artan masraflara destek amaçlanıyor.

 

 

Paket içeriğinde bebek uyku seti, zıbın takımı, müslin örtü, şampuan, bebek bezi ve ıslak mendil bulunuyor.

 

 

BAŞKAN KOŞTU’DAN AİLE VE BEBEĞE MEKTUP

 

 

Paketlerin içerisinde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun bebeklerin ailesi için yazdığı şu mektup bulunuyor:

 

"Sevgili Yavrumuzun Kıymetli Anne ve Babası,

 

Ailenize yeni katılan evladınızın yaşattığı mutluluk ve heyecanınızı paylaşıyor, bebeğinizi sağlıklı, güzel günlerde büyütmenizi diliyorum. Dünyaya gelen her bebek geleceğimiz için birer umut kaynağıdır. Bergama Belediyesi olarak amacımız, geleceğimizin umudu olan, sizlerin özveriyle yetiştirdiğiniz çocuklarımıza layık bir Bergama’da hep birlikte yaşamak. Yüce Rabbim yavrumuzun bahtını açık, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin ve Sevgili Bebek, bu eşsiz kent her zaman senin yanında olacak. Tüm dileğimiz senin iyi bir geleceğe sahip olman. İyi ki geldin, iyi ki Bergama’da doğdun! Seni çok seviyoruz."