YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 23 Ekim 2022 10:30

Bayraklılı bu kafeyi çok sevdi

Bayraklılı bu kafeyi çok sevdi
Bayraklı Belediyesi'nce vatandaşların kitaplara ulaşımını kolaylaştırmak ve okumayı teşvik için başlatılan kitap kafe uygulaması beğeni topladı. Bu kapsamda Değirmen Kafe içinde oluşturulan ve temmuzda hizmete giren kütüphaneyi binlerce kişi ziyaret etti.

 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kitap kafe uygulamamızı diğer sosyal tesislerimizde de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Kitapseverleri, keyifle vakit geçirebilecekleri tesisimize bekliyoruz” dedi. 

 

 

 

3 AYDA BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

 

 

 

Bayraklı Belediyesinin kitap okuyana ücretsiz çay ikram ettiği Değirmen Kafe içindeki kütüphaneye vatandaşlar ilk üç ayda yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerce kitap yerleştirilerek okuma alanları oluşturulan ve temmuz ayında hizmete sunulan Kitap Kafe'ye gelerek istedikleri yayını okuyup, değiştirme imkanı bulan kitapseverler, uygulamayı çok sevdi. Bu sayede ilçede kitaba ulaşımı kolaylaştıran Bayraklı Belediyesi, diğer sosyal tesislerde de aynı uygulamayı hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

 

 

 

“KİTAPSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

 

 

 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Sosyal tesislerimizde başlattığımız ‘Kitap Kafe’ uygulamasıyla; okuma alışkanlığını artırmayı ve kitaplara ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kitapseverleri teşvik etmek adına hayata geçirdiğimiz projemizi Değirmen Kafe’nin ardından, diğer tesislerimizde de hayata geçirmek istiyoruz. Herkesi keyifle vakit geçirebilecekleri tesisimize bekliyoruz” dedi.