EĞITİM Haber Girişi : 16 Temmuz 2023 13:08

Bayraklı Belediyesi'nden ‘liyakatli adil seçim’

Bayraklı Belediyesi'nden ‘liyakatli adil seçim’

 

Bayraklı’ya özgü eğitim modeli ile Baybel A.Ş. bünyesinde açılan anaokullarında geleceğin aydınlık bireylerini yetiştiren Bayraklı Belediyesi, eğitim kurumları için ikinci kez liyakat esaslı, adil ve şeffaf bir sınavla yeni öğretmenlerini belirleyecek.

 

Bu kapsamda Ege Üniversitesi iş birliği ile okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlara yönelik seçme sınavı yapılacak. Son başvuru tarihi 2 Ağustos olan sınav, 12 Ağustos’ta Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

 

SON BAŞVURU 2 AĞUSTOS’TA

 

Bayraklı Belediyesi Baybel A.Ş. bünyesinde hizmet veren ve sayıları artmaya devam eden anaokullarında görev yapacak yeni öğretmenler için seçme sınavı yapılacak.

 

“Adil, şeffaf ve liyakat” esaslı sınavda yine yüzlerce aday ter dökecek. Bayraklı Belediyesi ve Ege Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilecek sınavla okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlar alınacak.

 

17 Temmuz Pazartesi  başlayacak başvurular hafta sonları da dahil olmak üzere 2 Ağustos’a kadar sürecek. Seçme sınavı 12 Ağustos Cumartesi Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

 

 

Sınava katılım için üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans veya ön lisans diplomasına sahip olma, nüfus bilgileri ve adli sicil kaydı gibi şartlar aranıyor. Sınavla ilgili takvime ya da kayıtla ilgili detaylı bilgiye 477 20 00 telefon numarasından, Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden, belediyenin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

 

 

"HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN"

 

 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “Bayraklı’yı çocukların ve gençlerin kenti yapmak için çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu kapsamda öğretmenlerimizi ilk anaokulumuzda da olduğu gibi yine liyakat esasına göre belirliyoruz. Bayraklı’ya özgü geliştirdiğimiz eğitim modelimiz ile katılımcı, demokratik ve  adil bir nesil yetiştiriyoruz. Bu nedenle alanında uzman, doğru personel seçimini çok önemsiyoruz. Belirli oranda da olsa öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkıda bulunmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Sınava girecek tüm meslektaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Her şey çocuklarımız için” dedi.