YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 07 Mart 2024 16:11

Başkan Selvitopu kadınlara seslendi: Gönlüm çok rahat!

Başkan Selvitopu kadınlara seslendi: Gönlüm çok rahat!

Başkan Selvitopu kadınlara seslendi: Gönlüm çok rahat!

Karabağlar Belediyesi'nin 18 semt merkezindeki kurslara katılarak meslek ve hobi sahibi olan kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen Uğur Sayunbatur Jazz Ensemble ve Sedat Yüce Konseri'nde buluştu.

Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen konser, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konser öncesi kadınlara seslenen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Bana göre kutlamak için 1 gün yetmez. Siz yılın 365 günü emek harcayan, fedakarlık yapan insanlarsınız. Bizleri yetiştiren annelersiniz. Gerçek anlamda hayatı yaşatan insanlarsınız. Bu anlamda bütün kadınlarımızın ellerinden öpüyorum. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü yürekten kutluyorum” dedi.

31 Mart'ta görevini teslim edeceğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “O nedenle bir aradayken sizlere de veda etmek istiyorum. 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Sizlerle çok güzel günler geçirdik. Karabağlar'a elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Birçok işi başardığımız için gönlüm çok rahat” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, görev süresi içinde semt merkezlerine özel önem verdiğini ve 4 olan semt merkezi sayısının 18'e çıktığına dikkat çekerek, “Hedef bütün mahallelerimize bu merkezlerden kazandırmaktı. Bunun için her türlü olanak var. Umarım gelen belediye başkanı bu konuyu değerlendirir ve belediyemiz semt merkezleri aracılığıyla Karabağlar'da yaşayan kadınlarımızla güçlü iletişim kurmaya devam eder” dedi.