YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 16:18

Başkan Sandal, “Kral çıplak”

Başkan Sandal, “Kral çıplak”

Bayraklı’da ‘Gençlik Buluşması’

Başkan Sandal, “Kral çıplak”

14 Mayıs öncesi mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ile birlikte, 75. Yıl Mahallesi’nde ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Yüzlerce genç, yaklaşan seçimler öncesi düşüncelerini dile getirdi. Başkan Sandal “Türkiye’de bir değişim olacaksa bunu gençler başaracak. Çünkü kral çıplak, bunu tüm ülke görüyor” dedi.

Teras Kafe’de gerçekleşen Gençlik Buluşması’na Başkan Serdar Sandal’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen ile CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve Bayraklı’nın farklı mahallelerinden 500’e yakın genç katıldı. Gece boyunca gençlerin talepleri, mevcut durumdan şikayetleri ve geleceğe yönelik düşünceleri konuşuldu. Söz alan gençler mevcut iktidara yönelik eleştirilerini dile getirirken, ülkenin geleceğine yönelik beklentilerini sıraladı. Gençler, konuklarını meşalelerle karşıladı.

 

GENÇLER BAŞKAN SANDAL’A ‘SÖZ’ VERDİ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Yıllarca bizi ayrıştırmaya çalıştırdılar. Din, dil, mezhep, siyasi görüş ayrımı yaparak birbirimize düşman etmeye kalkıştılar. Dün bunu başaramadıkları gibi bugün de başaramayacaklar. Çünkü biz Atatürk’ün Türkiyesi’nde özgürce, bağımsız bir şekilde yaşamayı arzu ediyoruz. Bu nedenle Türkiye’de artık bir değişimin zamanı geldi. Çok yakında bir değişim yaşanacak ve bunu gençler başaracak. Çünkü herkes görüyor ki; artık kral çıplak” dedi. Başkan Sandal’ın “14 Mayıs’ta sandıkta en güzel cevabı vereceğinize söz veriyor musunuz” sorusuna da gençler hep bir ağızdan “Söz” yanıtını verdi.

İNSANCA YAŞAMAK İSTİYORUZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, partisinin gençlik politikalarını anlattı. Gençlerin talep ve önerilerini dinleyen Gökçen “Bu ülkede değişim gençlerle başlayacak, onlar sayesinde olacak. Çünkü biz artık emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. İnsanca yaşamak istiyoruz. Gençlerin bu sesine kulak vermek zorundayız. Her alanda önlerini açmalıyız” dedi.

Başkan Serdar Sandal, Gençlik Buluşması öncesinde Adalet Mahallesi’nde ve Sevgi Yolu’nda esnaf turu yaptı. Vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sandal, Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu ve Bayraklı Kulalılar Derneği’ni de ziyaret etti.