POLİTİKA Haber Girişi : 21 Haziran 2021 12:30

Başkan Batur SODEY’e katıldı

Başkan Batur SODEY’e katıldı

Başkan Batur SODEY’e katıldı

SODEY Başkanı Şamil Sinan An ve Yönetim Kurulunu konuk eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, SODEY’e üye oldu. Başkan Batur, “Biz Konak’ta sosyal belediyeciliği yaşayan ve yaşatan bir kent oluşturduk. Çalışmalarımızda sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hizmet üretmeye dikkat ediyoruz. Bunu belediyemizle, mesai arkadaşlarımızla, bürokratlarımızla, meclis üyelerimizle tam bir uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Sosyal Demokrat Yerel Yöneticileri Derneği (SODEY) Başkanı Şamil Sinan An ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Yapılan toplantının ardından SODEY’e üyelik için imza atan Başkan Batur, sosyal demokrat yerel yöneticileri bir araya getiren SODEY’e katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Batur, “Biz Konak’ta sosyal belediyeciliği yaşayan ve yaşatan bir kent oluşturduk. Çalışmalarımızda sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hizmet üretmeye dikkat ediyoruz. Özellikle Konak’ın kentsel dönüşümünde Konak halkının, o bölgede yaşayan vatandaşın yararına, onların sosyal hayatını geliştiren, sosyal tesisiyle, eğitim ve sağlık kurumları ile meydanları, parkları, yeşil alanları ile insanca yaşam kalitesini sunan planları hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz. Bunu belediyemizle, mesai arkadaşlarımızla, bürokratlarımızla, meclis üyelerimizle tam bir uyum içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra sosyal belediyeciliği hep birlikte geliştireceğiz” dedi.

SODEY Yönetim Kurulu Başkanı Sinan An da “Sosyal Demokrat Yerel Yöneticiler Derneği olarak Konak Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur'u ziyaret ettik. Sevgili Başkanımıza gösterdiği ilgi, destek ve konukseverliği için yürekten teşekkür ediyoruz. Ayrıca derneğimize üye olmasından büyük onur ve mutluluk duyduk” diyerek Başkan Batur’a teşekkürlerini iletti.

 

--