YEREL YÖNETİMLER Düzenleme Tarihi : 23 Nisan 2023 18:00 Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 11:41

Balçova’da masal gibi 23 Nisan Şenliği

Balçova’da masal gibi 23 Nisan Şenliği
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balçova’da birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. Balçovalı çocuklar kurulan şenlik alanında gün boyunca doyasıya eğlendi.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balçova’daki çocuklar için adeta bir eğlence geçidine döndü.

 

 

Sabah erken saatlerde Adalet ve Demokrasi Parkına kurulan dev şenlik alanında çocuklara değişik etkinlikler hazırlandı.

 

Balçovalı çocuklar; robot araba, sihirbaz, jonglör gibi sahne gösterilerinden yüz boyama etkinliklerine, şişme oyun ve aktivite alanlarından piknik oyunlarına kadar birçok etkinlik alanında da gönüllerince eğlendi. Tahta bacak ve masal kahramanları bandosu alandaki çocuklara sürekli şarkılar çaldı. Çocuklara gün boyunca patlamış mısır dağıtıldı.

 

 

ÇALKAYA: ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR HEDİYE VERMEK İSTEDİK 

 

 

Alanda çocuklarla birlikte zaman geçiren ve oyunlar oynayan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Geçen yıl yaptığımız etkinlikte çocuklarımız çok mutlu olmuştu. Bu yıl etkinliğimizin çerçevesini daha geniş tutarak çocuklarımızın çok eğlenmesini istedik. Atamızın çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının; çocuklarımızın hiç unutamayacakları bir anısı olsun istedik. Bugün gönüllerince eğlendiler. Çocuklarımıza, ulusal bayramları unutturmayan anne ve babalara da çok teşekkür ediyorum” dedi.