POLİTİKA Haber Girişi : 26 Mart 2024 16:30

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİR İDDİALI

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİR İDDİALI

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİR İDDİALI

Bağımsız Buca Belediye Başkan Adayı Mehmet Vefa Demir, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Demir Buca'nın 47 mahallesinde esnafı ziyaret ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Vefa Demir sıkılmadık el bırakmıyor. Esnafları tek tek ziyaret eden Demir Esnafların sorunlarını ve isteklerini ziyaret ederek yerinde dinledi.

Daha yaşanabilir bir Buca için esnaflardan destek isteyen Demir, esnafı güçlü olmayan hiçbir şehirde huzurdan, mutluluktan, güvenlikten bahsetmenin mümkün olmadığını belirtti ve tüm esnafları tek tek ziyaret ederek Buca ticareti üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyarette yüzlerce esnafın elini sıkan ve mekanlarına misafir olan Demir, sorun ve istekleri dinledi. Buca'nın kalkınması için kararlı olduklarını, yol haritalarının, projelerinin ve kadrolarının hazır olduğunu, kazanması durumunda şehrin ekonomisini canlandıracak tüm mekanizmaları devreye sokacaklarını ifade eden Mehmet Vefa Demir, esnafının kazandığı, huzurlu ve mutlu olduğu bir şehri inşa edeceklerini ifade etti. Ayrıca dün gece yağmurlu hava şartlarına rağmen Halit Bilgeç konserine binlerce Bucalı katılarak Mehmet Vefa Demir’e destek verdi Demir kötü hava koşullarına rağmen bizleri yalnız bırakmayan Bucalı hemşerileriminin desteğiyle, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacağıma söz veriyorum. Her birinize içtenlikle teşekkür ederim dedi..