"Seferihisar'da Yaşam" konulu fotoğraf yarışması başladı

"Seferihisar'da Yaşam" konulu fotoğraf yarışması başladı

Seferihisar Belediyesi tarafından 2009 yılında sürdürülebilirlik felsefesiyle başlayan, kentin doğasının, tarihsel kimliğinin, yerel lezzetlerinin, kültürlerinin korunduğu ve kentin kimliğinin markalaştırıldığı bir kent modeli olan Cittaslow hareketi ile ilgili çalışmalar devam ederken; dünyadaki tüm Cittaslow üyesi kentlerde aynı gün kutlanan 'Cittaslow Sunday' etkinliği Seferihisar'da her yıl geçmiş ile geleceği bir araya getirerek kent kimliğini sürdürülebilirlikle buluşturuyor.

İlk kez geçen yıl başlayan Fotoğraf Yarışmasının 2. si bu yıl "SEFERİHİSAR'DA YAŞAM" temasıyla kutlanacak. Seferihisar Belediyesi 27 Eylül 2020 tarihine kadar sürecek olan fotoğraf yarışmasına tüm katılımcıları, yerel kalkınmayı ilke edinmiş olan Seferihisar'ı, sürdürülebilir doğa, çevre, tarih ve kültürel anlamlarını içeren konularda çekecekleri fotoğraflarıyla en iyi fotoğrafı hayata geçirmeleri için yarışmaya bekliyor.

Jüri tarafından belirlenecek en iyi üç fotoğrafın ödül kazanmasının yanısıra birinci olan fotoğraf   P.T.T. Pul Planlama Şube Müdürlüğü tarafından Cittaslow üyesi Seferihisar'ın "kişisel pul" olarak basılacak pulları arasında yer alacak.

 "Seferihisar'da Yaşam" başlığı, Seferihisar'ın gizli güzelliklerini fotoğraflayan her bireyin katılma hakkına sahip olabildiği yarışmada kendilerine yol haritası olacaktır. Seferihisar'ın yerel kalkınmasında prestij ortaya koyan, kadim kültürü yenilikçi adımlarla işleyen Cittaslow felsefesi ileoluşturulan fotoğraf yarışmasında sürdürülebilirlik amaçlanıyor.​

KATILIM KOŞULLARI

 TELİF HAKKI

 

FOTOĞRAFLARIN İSİMLENDİRİLMESİ VE YÜKLENMESİ

YARIŞMA TAKVİMİ

SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ

 DÜZENLEME KURULU

İLETİŞİM – YARIŞMA SEKRETERYASI


27.08.2020 11:59:00