POLİTİKA Haber Girişi : 30 Ocak 2024 01:00

Ak Parti'de Bergama kararı 'emir telakki edildi'

Ak Parti'de Bergama kararı 'emir telakki edildi'
Ak Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel "Cumhurbaşkanımızın verdiği karar teşkilatlarımız için emir olarak algılanır" dedi.

 

AK Parti Bergama ilçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Bergama’da 4 yıldır birlikte çalıştığımız Belediye Başkanımız Hakan Koştu bey ile halkımıza hizmet etmemin mutluluğunu beraber yaşadık. Bergama’mıza yapılan hizmetler için kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

 

Başkan Güzel, şöyle devam etti:  "Cumhurbaşkanımız 31 Mart seçimlerinde Bergama ilçemiz için Kınık ilçemizde büyük hizmetlere imza atan Kınık Belediye Başkanı sayın Sadık Doğruer’i Bergama belediye başkan adayı olarak göstermiştir. Bergama Ak Parti ilçe teşkilatı olarak sayın cumhurbaşkanımızın kararı bizler için emir telakki edilir."

 

 

 

Başkan Güzel sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

"Sayın Cumhurbaşkanımızın 4 Ocak günü Sayın Başkana (Bergama ve Kınık’ı birlikte alacaksınız. Bakırçaya selamlarımız ilet, bütün Bakırçay kazanacak) sözlerini ben de aday açıklama toplantısında öğrendim.

 

 

 

"HALKIMIZA HİZMET İÇİN YOLA DEVAM"

 

 

 

Bakırçay'ın başkenti Bergama'da; AK belediyeciliğin ilçeye kazanımlarının devamı için, İlçe halkının da yakından tanıdığı, Bakırçay'ın abisi olarak tanınan tecrübeli başkan Dr. Sadık Doğruer’in aday olması ile birlikte büyük hizmetlere tekrar imza atacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın’da ifade ettiği gibi Bakırçay kazanacak."