POLİTİKA Haber Girişi : 04 Nisan 2023 10:59

Aday adayı Karaduman, Aliağa ve Dikili'nin nabzını tuttu

Aday adayı Karaduman, Aliağa ve Dikili'nin nabzını tuttu
CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, ilçe turlarını sürdürüyor.

 

CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, saha ziyaretleri kapsamında CHP Aliağa ve Dikili İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek bölgenin nabzını tuttu.

 

 

Ziyaretlerin ilk durağında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile görüşen Karaduman, Türkiye'nin önemli sanayi ve liman kentlerinden olan Aliağa'nın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmak istediğini söyledi.

 

 

Bakırçay bölgesini temsil edecek vekillere ihtiyaç duyduklarını kaydeden Özlem Şan Oğuzhan da Özgür Ali Karaduman'a aday adaylığı çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

 

 

Özgür Ali Karaduman, ziyaretlerin sonraki durağında CHP Dikili İlçe Başkan Yardımcısı Çağdaş Kılıç ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle bir araya geldi.

 

 

İş yaşamı nedeniyle ilçeyi sürekli ziyaret ettiğini belirten Karaduman, bölgeyi kalkındıracak hizmetlerin uzun vadeli, planlı ve sürdürülebilir olmasının önemine dikkat çekerek, “Kendi bilgi ve donanımlarımın ışığında sorunları yakından takip ediyorum. Bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları mecliste gündeme getirme sözü veriyorum. Seçim sadece önemli bir dönüm noktası. Seçimden sonra da halkla iç içe, samimi bir şekilde her türlü çalışmanın içinde olmaya da hazırım” diye konuştu.

 

 

İlçedeki saha çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Dikili İlçe Başkan Yardımcısı Çağdaş Kılıç ise, bundan sonraki süreçte de milletvekillerini ilçede daha çok görmek istediklerini dile getirdi.